In oktober is niemand minder dan Rutger van den Broek gasthoofdredacteur van delicious. Nieuwsgierig naar dit nummer? Pre-order het extra dikke magazine nu al, om ‘m straks als eerste in huis te hebben.
Rutger zei ‘ja’. Sindsdien zijn we helemaal in de meringue-wolken en lopen we op de redactie met een Paris-Brest om onze vinger. Want oh, la, la, dit is natuurlijk een droom van een samenwerking!
Onze delicious.friend Rutger heeft geen introductie nodig. Sinds hij de eerste editie van Heel Holland Bakt won, gingen zijn kookboeken als warme broodjes over de toonbank (meer dan 350.000 verkochte exemplaren!). Wij zijn gek op zijn zoete recepten die altijd lukken: noem het gerust een amour.
Lees ook: Rutgers bakrecepten: dit zijn de favorieten van de redactie
Samen met Rutger reizen we in dit nummer af naar Parijs, waar hij zijn favoriete adressen met ons deelt. Je krijgt een inkijkje in zijn nieuwe kookboek Patisseriebijbel en ontdekt nog heel veel meer. Zo delen we de lekkerste Franse gerechten, baktips van the man himself én krijg je als extraatje een mini-bakgids!
Pre-orderen het nummer via onze shop!
Let op! Dit is een pre-order. Jouw editie wordt vanaf 24 september verstuurd, samen met eventuele andere producten uit jouw bestelling. Verzending binnen Nederland is gratis.
Oh, en een tip! Leer deze zomer Italiaans bakken met Rutger Bakt. Lees hier meer.