We zomeren na in dit septembernummer van delicious. Dat doen we met de wereldgerechten van Janneke Philippi, vegetarische gerechten uit het nieuwste boek ‘VEG’ van Jamie Oliver, dumplings & buns van Jennifer Joyce en het lekkerste zoet…maar dan ondersteboven. Inclusief uitgebreid Azië-dossier!
Alvast een preview:
Lees verder in het nieuwe nummer:
Het nieuwe nummer ligt nu in de winkel én in onze webshop.
>> Be a better asian cook: Japans-Chinese snijkunst, 8 top woktips, lekker op stoom, easy stap voor stap dumplings & buns maken, de kick van Aziatische sauzen en meer.
>> Column Joris Bijdendijk: Joris brengt een ode aan bonen en geeft en passant ook nog een tof familierecept voor tuinbonen.
>> Lekker VEG! Jamie gooit het over een andere boeg in zijn nieuwe boek en gaat vega. Hij serveert verrukkelijke cottage pie uit de moestuin, vult aubergines en nog veel meer.
>> Simpel & snel: Janneke zomert na met wereldgerechten. Van easy Franse coq-au-vin tot oosterse zoetzure biefstuk met mango & paksoi.
>> delicious. hotspots: Maartje Diepstraten van Bartsboekje.com geeft je de vier favoriete hotspots van de 4 leukste Belgische steden maar zoekt het ook dichter bij huis, in Den Haag. Ontdek de leukste koffie hotspots (natuurlijk met taart!).