Nu in de winkel: delicious. proef de méditerranée

We reisden af naar de méditerrannée en namen de allerbeste recepten mee terug! Zo koken we in dit juli-nummer van delicious.magazine authentieke gerechten uit Turkije, een moestuin-zomermenu vanaf Ibiza, ontdekken we de Catalaanse keuken en maken we een trattoria-menu uit ons gloednieuwe kookboek delicious. Italië. En nog veel meer:

Alvast een preview:

Lees verder in het nieuwe nummer:

Het nieuwe nummer ligt nu in de winkel én in onze webshop.

>> Janneke neemt je mee naar Spanje, Frankrijk en meer Mediterrane landen. Ze maakt viskroketjes piri-piri en een bijzondere vega salade niçoise.

>> Joris Bijdendijk is blij verrast door de keuken van Slovenië, in zijn woorden: ‘Een smeltkroes van waar ze in Zuid-Frankrijk, Noord-Italië en Kroatië uitblinken.

>> Be a better cook: Testkok Martine leert je blancheren, Rutger laat zien hoe je de allerlekkerste aardbeienslof bakt en we geven je een stap-voor-stap recept voor homemade ravioli.

>> Maartje Diepstraten (oftewel Barts Boekje) ontdekt voor ons de allerfijnste hotspots uit eigen land. Voor haar is juli de leukste maand van het jaar om lekker uiteten te gaan, en nee: daarvoor hoef je niet naar het buitenland. Maartje viert de zomer onder andere in Haarlem, Den Haag en Amsterdam.

>> In the spotlight: de tomaat. Hartje zomer zijn tomaten het lekkerst. En er liggen nu veel verschillende (nieuwe) soorten in het schap. Welke soorten zijn er, hoe gebruik je ze en wat zijn de verschillende smaken? Wij brengen je weer op de hoogte.

>> Winactie: Heb je ‘m al gespot? Ons nieuwste kookboek: delicious Italië is uit! Omdat we je natuurlijk graag laten meegenieten, geven we 5 exemplaren weg! Ogen dicht en je waant je op een zonovergoten terras in Italië!

HOOFDBEELD: RECEPT & PRODUCTIE JANNEKE PHILLIPI FOTOGRAFIE SERGE PHILLIPI