Nu in de winkel: delicious. Fiesta Mexicana!

De Mexicaanse keuken is hot. En dan hebben we het natuurlijk niet over het bekende werk met gehakt en bonen (brrr). Maar over die enorme smaakexplosie van de supercreatieve en feestelijke Mexicaanse keuken. Daarom besloten we een compleet nummer te wijden aan al het goeds wat uit Mexico komt!

Joachim de Buck van de Amsterdamse hotspot Coba is een van de mensen die dit culinaire feestje naar Nederland – en naar dit nummer – haalt. Voor ons aanleiding om eens flink uit te pakken met 35 pagina’s Fiesta Mexicana. Laat het feest maar beginnen!

Alvast een preview:

Lees verder in het nieuwe Fiesta Mexicana nummer:

Het nieuwe nummer ligt nu in de winkel én in onze webshop.

We brengen we de zon op je bord in 10 simpele & snelle gerechten, de lekkerste bbq-marinades & koken we vega voor het hele gezin. delicious.friend Yvette van Boven maakt ijsdesserts, we focussen ons op makreel als hoofdingrediënt en volgen Joris Bijdendijk in zijn leven als chef-kok. En nog veel meer:

>> Gastchef Joachim van Coba: bij restaurant Coba kookt chef Joachim met maïs en véél meer typisch Mexicaanse ingrediënten. En nu deelt hij zijn geweldige recepten ook met jou!

>> Food Update Mexico: natuurlijk draait het in Mexico om maïs (waar ze er wel 60 soorten van hebben), maar er zijn ook hete pepers, mole pablono, cactusbladeren en adressen in Nederland voor Mexicaanse producten.

>> Favoriet: avocado! Bomvol vitaminen, goede vetten en antioxidanten. Welke soort moet je hebben en uit welk werelddeel? We vertellen het je allemaal!

>>Café delicious.: Neem je ’n smoked pink paloma? Of ga je voor bier, wijn, cider, limonade of koffie? Het komt allemaal voorbij in onze rubriek over de lekkerste drankjes!

>>Be a Better Cook: Martine maakt zelf mayonaise en vinaigrette. Eke onderzoekt de maillard-reactie (tof!) en Rutger bakt donuts.

HOOFDBEELD: RECEPT JOACHIM DE BUCK FOTOGRAFIE JEROEN VAN DER SPEK PRODUCTIE MERIJN TOL