NU in de winkel: de vernieuwde delicious.!

Het is lente en daarom hebben we op de redactie alle ramen en deuren even tegen elkaar opengezet om de boel lekker te laten doorwaaien. En zie hoe lekker fris het is geworden! met vanaf deze editie nieuwe rubrieken, columnisten, culi-ideeën en kooklessen om jou als échte foodie nog meer te laten beleven. 

Heel blij zijn we met onze nieuwe columnist Joris Bijdendijk,  chefkok van restaurant RIJKS en voorvechter van de lowfood beweging, die pleit voor koken met producten van De Lage Landen. Yvette van Boven  kookt voortaan elke maand vanuit haar nieuwe huis in geboorteland Ierland. Ook nieuw is de rubriek be a better cook,  waarin je 8 pagina’s lang kookles van de besten  krijgt. En we openen café delicious. , een – helaas virtueel – all-day café waar je terecht kunt voor alle drankjes, van koffie tot cocktail. Elke maand geven we je no waste  tips om verder te koken met ingrediënten die je speciaal voor deze editie hebt gekocht en overhoudt, boekweitbloem of anijszaadjes bijvoorbeeld.

Wat blijft? Natuurlijk onze geweldige recepten. Voor als je doordeweeks lekker wilt eten maar niet zoveel tijd hebt. En voor het weekend om je op uit te leven, te experimenteren of voor gasten te koken. We blijven ook de juiste balans vinden tussen vlees, vis, vega, en ja, ook vegan hoort er nu bij. Trouwens, willen we de planeet echt future proof maken, dan moeten we écht anders gaan eten. Het menu van de toekomst hebben we ook vast voor je opgeschreven. Kortom: we kunnen er weer even tegenaan.

Alvast een preview:

Lees verder in het nieuwe lente-nummer:

Het nieuwe nummer ligt nu in de winkel én in onze webshop. Dit zijn onze gloednieuwe rubrieken:

>> Column Joris Bijdendijk: In Chefs life geeft chef-kok Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS je een kijkje in zijn dagelijkse én professionele leven. Elke maand vertelt hij over zijn missie: de Nederlandse keuken in volle glorie op de kaart zetten.

>> Be a better cook: In deze nieuwe rubriek legt Eke Mariën uit wat smaak precies is, want dáár begint het allemaal mee! Geeft testkok Martine Kröner een lesje snijden en vertelt Rutger van den Broek hoe je banketbakkersroom maakt.

>>Yvette’s Ierse keuken: Hoera: Yvette van Boven heeft een tweede huisje in haar geboorteland Ierland en zij geeft ons nu maandelijks een fijn gerecht uit de Ierse keuken.

>> Café delicious.: van koffie tot cocktail. In deze nieuwe serie proeven onze specialisten elke maand de nieuwe drank die op hun pad komt. Van no & low tot sterke drank. Fris-zuur bier, seizoenscockails, fijne wijn, koffie of limonade… het komt allemaal aan bod.

>> No waste: restjes ingrediënten zijn weer geweldige smaakmakers voor nieuwe gerechten!

delicious-vernieuwd