NIEUW: Minta & Mae Koken Vega – Elke maand 2 vegetarische recepten zonder vleesvervangers

Tijdens de lockdown genoten we online bijna dagelijks van de culinaire capriolen van Mae & haar moeder Minta, adjunct-hoofdredacteur van delicious. Vanaf nu vind je elke maand twee vegetarische recepten van Minta & Mae in delicious. magazine, elke maand met een andere seizoensgroente in de hoofdrol. En ja, ook online kun je meegenieten met de twee kookliefhebbers.

Minta & Mae Koken Vega

Sinds Mae naar de middelbare school gaat eet ze geen vlees meer, dus koken ze vega en óók zonder vleesvervangers. In delicious. magazine vind je daarom vanaf nu elke maand twee vegetarische recepten. Gemaakt zonder vleesvervangers en met een seizoensgroente in de hoofdrol.

Online kun je natuurlijk ook meegenieten. Elke maand plaatsen we namelijk een van de twee heerlijke seizoensgebonden recepten zonder vlees & vis op de website. Inclusief tips om te variëren en hoe je het gerecht vegan kunt maken.

Tijd voor… Raapstelen!

De eerste maand trappen we af met, hoe kan het ook anders, raapstelen! Twee zalige recepten, waaronder een limabonensalade met raapstelen, raapsteelpesto, doperwten en feta. En het tweede gerecht? Tja, daarvoor moet je toch echt het gloednieuwe nummer van delicious. magazine in huis halen.

Bestel hier het nieuwe nummer van delicious. magazine