“Er zijn van die gerechten die direct garant staan voor een subliem vakantiegevoel,” trapt delicious.-hoofdredacteur Nancy Berendsen ons augustusnummer af. Verwacht in het magazine dus álles om dat heerlijke vakantiegevoel nog even vast te houden.
Waar moet je dan aan denken? Nancy loopt je er even doorheen:
“Janneke Philippi is terug in delicious. (zo fijn!) en start direct goed met de coca de trampó die ze op Mallorca ontdekte.”


“Doe je ogen even dicht, denk aan Zuid-Frankrijk en verplaats je gedachten naar de Côte d’Azur. Voor de lekkerste pistou, aioli en lamsbout.”


“Of laat je, net als wij deden, inspireren door het menu van chef Karin die ravioli met lam & artisjok en tartelette met tequilaaardbeien serveert in haar prachtig sobere pop-upresto aan het Zandvoortse strand.”



“Heb je nog zin in een lekkere break, overweeg dan Athene; een heerlijke nazomerbestemming om vanaf de daken te genieten van de zonsondergang én de gastro-tavernes.”


“Hoogzomer is voor mij niet compleet zonder een mediterraan
feestje. Ottolenghi’s filotaart met pecorino, feta en massa’s verse kruiden wil je maken.”

“Uiteraard volgt er een tropisch toetje met rum, limoen en passiefruit of zo’n stapel zomerfruit-ijs-sandwiches als op de cover.”


Dat, en nog heel veel meer, vind je in delicious.augustus! Nu in de winkel én in onze webshop. Shop het nummer hier.