Dit is er allemaal te doen deze week tijdens de Amsterdam Cocktail Week

Van maandag 11 t/m zondag 17 maart staat onze hoofdstad compleet in het teken van… cocktails! Van cocktail pairings tot masterclasses en van tastings en een heuse NoLo brunch tot de ultieme whisky experience: tijdens de Amsterdam Cocktail Week komt het allemaal voorbij.

Probeer ook deze 5 showstopper cocktails van delicious. friend én beste bartender van de wereld: Tess Posthumus. 

Zin om je onder te dompelen in de magische wereld van cocktails? Wij hebben de leukste events rondom de Amsterdam Cocktail Week voor je op een rij gezet:

1. Meet & greet met Colin Scott, master blender bij whiskeymerk Chivas Regal
Colin Scott is ‘master blender’ bij Chivas Regal, en speciaal voor de Amsterdam Cocktail Week ingevlogen. Overdag geeft hij masterclasses aan bartenders, maar ’s avonds is Colin helemaal beschikbaar voor jou. Heb je brandende vragen voor deze wandelende whiskey-encyclopedie? Grijp nu je kans! Uiteraard geniet je ondertussen van een aantal exclusieve whiskey’s. Kaarten voor maandag scoor je hier, voor de dinsdag hier.

Maandag 11 maart en dinsdag 12 maart 18.30 – 20.00

2. Nolo Mad Hatter’s brunch
Wie al de hele week aan de cocktails is, kan op de zondag wel een stevige brunch gebruiken. Daarom is er op zondag een speciale NoLo editie, in samenwerking met Seedlip, van de Bluespoon Mad Hatter’s Brunch in het Bluespoon restaurant. Wat je kunt verwachten? Cava cocktails met een laag alcoholpercentage en verrassende gerechten van chef Sander Bierenbroodspot. Reserveren kan via de site van Blue Spoon.

Zondag 17 maart 12.30 – 16.00

3. Gin & Jazz bij A Bar and Gin 1689
Een hele avond gevuld met gin en live jazz muziek: wij kunnen slechtere vrijdagavonden bedenken. Op vrijdag 15 maart moet je bij A Bar  in Amsterdam zijn: heerlijk jazz samen met een goed glas gin brengt je meteen terug naar de jaren ’40. Lees hier meer over dit toffe event.

Vrijdag 15 maart 17.00-20.00u

En er is nog véél meer te doen. Het gehele programma van de Amsterdam Cocktail Week ontdek je hier.

Probeer ook de signature cocktail van delicious. friend Tess Posthumus: gin-tonic met vlierbessensiroop.

BRON & BEELD AMSTERDAM COCKTAIL WEEK

amsterdamcocktailweek-deliciousmagazine