Roberta Pagnier, onze Italië-expert, neemt je deze zomer mee op een culinaire reis door de wereld van de Italiaanse keuken. In haar online cursus leer je stap voor stap hoe je klassieke Italiaanse gerechten zelf maakt. Vanuit je eigen keuken en op jouw tempo.
In de zomerbundel van delicious.academy krijg je voor een fijne prijs (niet 109,90 euro, maar tijdelijk 49,95 euro) niet één, maar vier cursussen Italiaans koken en bakken. In twee cursussen leert Roberta je alles over pasta en Italiaanse gerechten. Ook onderdeel van de bundel: Rutger Bakt laat je stap voor stap zien hoe je dolci maakt en het lekkerste deegwaren.
Wat krijg je in deze zomerbundel? Nog even helder op een rij:
1. Italiaanse klassiekers met Roberta Pagnier
Leer de kunst van traditionele Italiaanse gerechten, van risotto tot ossobuco alle Milanese.
2. Italiaanse deegwaren met Rutger Bakt
Breng de geur van vers gebakken focaccia, grissini en pizza in huis
3. Basiscursus pasta met Roberta
Ontdek de geheimen van pasta in al zijn vormen, van spaghetti tot ravioli.
4. Italiaanse zoete klassiekers
Het allerlekkerste Italiaanse zoet met Rutger: bomboloni, cannoli en sfogiatelle.
Hoe gaat het in zijn werk?
Enthousiast geworden? Op deze pagina vertellen we je nog veel meer over deze actie. Meld je je aan, dan krijg je direct toegang tot het cursusplatform en kun je aan de slag. Je kunt op elk moment en in elke volgorde beginnen met de cursussen. Je hebt een jaar lang toegang tot de cursusbundel. In totaal krijg je 3,5 uur aan praktische stap-voor-stapvideo’s, veel recepten en tips van Roberta en Rutger.
Hier lees je meer over de afzonderlijke cursussen.
Over Roberta
Roberta’s passie voor de Italiaanse keuken komt voort uit haar Italiaanse roots. Ze werkte in diverse Italiaanse restaurants en maakte sinds 2008 kookvideo’s voor Het Parool, werkte voor 24Kitchen en schreef bestsellers als Heerlijk Italiaans en De pastabijbel. Nu deelt ze haar kennis in de delicious.academy, waar ze je alles leert over authentiek Italiaans koken.