¡Hola verano! In de delicious. van juni dompelen we je onder in de kleurrijke, pittige en frisse keukens van Midden- en Zuid-Amerika.
Denk: kruidige taco’s, crispy vistaco’s uit Acapulco, empanada’s XXL, ceviches met kokos én cocktails vol flair. Van taqueria tot Nikkei – de fusion van Peru en Japan – je ontdekt het allemaal in deze extra smaakvolle editie, bestel hem nu hier!
Fiesta taqueria
Vier de zomer met totopos met stoofvlees, fajita’s met bavette en spicy uien, en zwarte-bonen-nacho’s die het altijd goed doen. Of je nu een etentje in de tuin plant of op een kleedje in het park.



Rondje Midden- en Zuid-Amerika met Hester
Van kip in kokossaus uit Colombia tot Peruaanse tostada’s met kabeljauw en zoetzure relish. Onze culi Hester kookt snel, simpel én avontuurlijk. Perfect voor drukke dagen met een exotisch randje.
Nieuw: Ottolenghi’s favorieten
Vanaf nu deelt Yotam Ottolenghi elke maand zijn lievelingsgerechten met ons. We trappen af met 5 verrukkelijke recepten, van gestoofde eieren tot choco-spongecake met vijgen en rum.
Rutger bakt: Alfajor Rogel
De Argentijnse laagjestaart met dulce de leche, knapperige laagjes en meringue is een waar spektakelstuk. Rutger leert je stap voor stap hoe je ‘m zelf maakt.
BBQ zonder gedoe
Noni Kooiman laat zien hoe relaxed en smaakvol barbecueën kan zijn: kipspiesjes, scheermessen en zelfs zoete toetjes van de grill.
Deze delicious. van juni telt meer dan 100 pagina’s vol zomerse inspiratie, vega(n) opties en onweerstaanbare recepten voor een zwoele, smaakvolle zomer.
Bestel het nummer nu hier!
Bekijk ook: 33 groene groenten + recepten voor de lente