Deze nieuwe docuserie volgt Nederlandse sterrenchefs

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Vlaamse kook-zender njam! lanceert op zondag 1 maart een nieuwe serie waar wij reikhalzend naar uitkijken: De Sterrenkaart. In deze unieke docuserie worden verschillende Nederlandse sterrenchefs op de voet gevolgd. 

In de 5-delige docuserie staat er steeds één chef centraal. In de afleveringen krijg je bij de restaurants van de topchefs een kijkje achter de schermen. Zo krijg jij de kans om de chefs, hun verhalen, ervaringen en gerechten beter te leren kennen. Chef Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS* zal op zondag 1 maart het spits afbijten. De zondagen daarna volgen Jonnie Boer (De Librije***), Danny Tsang (O&O*), Margo Reuten (Da Vinci *) en Syrco Bakker (Pure C **).

gerecht chef de sterrenkaart - delicious gerecht de sterrenkaart - delicious

Njam! is onderdeel van entertainment bedrijf Studio 100 van Gert Verhulst en is sinds 2019 ook in Nederland gestart. De Sterrenkaart is iedere zondag om 11:00 uur, 16:00 en 23:00 uur te zien op kanaal 39 (via het basispakket van KPN) en is ook te zien via www.njam.tv.

Bekijk hier alvast de trailer van De Sterrenkaart!

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Bron: njam

joris bijdendijk de sterrenkaart - delicious