Deze Heel Holland Bakt-deelnemers krijgen eigen bakshow

Vorig jaar waren ze nog rivalen in Heel Holland Bakt en nu slaan de bekende bakkers de handen ineen voor hun eigen kookprogramma. In ‘Bak mee met Max’ delen Anna Yilmaz, Nicole Meijer en Cas Wolters stap-voor-stap hun favoriete zoete recepten. Van makkelijke kaneelbroodjes tot havermoutmuffins en Limburgse vlaai. 

Vorig jaar werden we in Bak mee met Max nog geïnspireerd door de recepten van 2017-winnaar Hans Spitsbaard, maar nu nemen Anna, Nicole en Cas de deegroller over. Vanaf 11 oktober kan jij bij MAX elke vrijdag meebakken met de bekende thuisbakkers.

Dromen komen uit
Voor de drie thuisbakkers is een eigen kookprogramma een droom die uitkomt, maar het filmen in een televisiestudio is toch heel anders dan in de witte tent. Ook al werden de kandidaten daar in de nek gehijgd door André van Duijn, over één ding zijn ze het alle drie eens: dit eigen kookprogramma smaakt naar meer!

Zelf ook dol op bakken? Maak deze heerlijke omgekeerde banaan-karameltaart.

omgekeerde banaan-karameltaart - delicious     eieren - delicious

Heel Holland Bakt
Thuisbakkers Anna, Cas en Nicole gingen vorig jaar de strijd met elkaar aan in Heel Holland Bakt. Marinier Anna maakte grote indruk met haar baklavataart met een twist, die ik zelf een keer heb mogen proeven op een bakbeurs (superlekker!!).  Ze won het seizoen uiteindelijk met een prachtige tulpentaart. Maar ook publiekslieveling Cas haalde in de witte tent de meest heerlijke creaties uit de oven. Veel fans waren teleurgesteld toen Cas het programma moest verlaten, maar gelukkig kunnen zij nu weer van de enthousiaste thuisbakker genieten. En niemand is de prachtige kunstwerken van Nicole vergeten. Vooral haar zwevende optische illusie taart staat in ons geheugen gegrift. Wij kunnen niet wachten om zelf zulke heerlijke baksels te maken met het nieuwe programma!

En goed nieuws voor alle Heel Holland Bakt-fans: vanaf 15 december begint het nieuwe seizoen!

Bron: Omroep MAX, Shownieuws. Fotografie: MAX

heel holland bakt - delicious