dé foodtrends en 55 recepten: dit vind je allemaal in delicious. januari

delicious.-hoofdredacteur Karolien: “Fascinerend hoe trends ontstaan en soms wel, soms niet onze harten veroveren. Het delicious.team is meester in trends spotten en het is altijd ontzettend leuk te horen hoe die nieuwste ingrediënten en gerechten worden ontdekt. Vaak op reis, maar soms ook bij de kruidenier om de hoek.”

In dit nummer bundelen we dan ook dé 24 foodtrends voor 2024. En ter inspiratie geven we je er heerlijke, nieuwe recepten bij.

Ook nieuw komend jaar is de rubriek Merijns Méditerranée waarin Merijn haar eigentwist geeft aan een van de parels uit de culinaire schatkist rond de Middellandse Zee.

Nog een nieuwe rubriek is Culi-talk, waarin we elke maand een culi de oren van het hoofd vragen over wat en hoe ze koken.

Verder…

Geeft Janneke je recepten die in 20 minuutjes klaar zijn én een budget-menu.

Eet meer soep deze winter! We geven je een aantal heerlijke recepten.

Chef Lucy Tweed geeft je een vega weekmenu. Geloof ons: sensationeel lekker!

Havermout hacks: bak er broodjes en cake mee of maak granola en havermelk. Dit kun je allemaal doen met oats!

De lekkerste recepten voor Japans koken thuis! Want de kunst van de Japanse keuken zit ‘m in eenvoud.

1x koken, 2x eten. Mealpreppen! De beste recepten om meerdere dagen van te eten.

Dat en nog heel veel meer! Bestel delicious. januari hier.

delicious januari 2024
Merijns Méditerranée