kom naar de delicious.kerstworkshops en maak je feestdagen éxtra lekker

Wil jij deze kerst géén stress en juist wel pronken met unieke, zelfgemaakte culinaire creaties? Schrijf je dan nu in voor een of meerdere exclusieve delicious. kerstworkshops op 23 november bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek in Utrecht!

Het idee: op 23 november kom je gezellig naar onze workshopdag met experts als Jetske van den Elsen en Simone van Thull. Samen gaan we aan de slag en maken we de lekkerste bijgerechten. Doordat deze nog even moeten fermenteren, zijn ze perfect op smaak tegen de tijd dat de feestdagen aanbreken. Best slim, toch? 

Na een culinaire dag ga je dus naar huis met een bijgerecht voor je kerstdiner én een goedgevulde goodiebag. Daarin vind je naast ons extra dikke kerstnummer en delicious. goodies, ook heerlijke producten van onze partners.

Schrijf je direct in of lees hieronder meer!

Datum: 23 november 2024 
Locatie: The Farm Kitchen’s Kookfabriek, 2e Daalsedijk 4a, Utrecht.

BONUSTIP!
Volg twee workshops (ochtend & middag) en ontvang bij de tweede workshop een feestelijke culinaire verrassing!

Voor welke kerstworkshops kun jij je inschrijven?

1. Feestelijk fermenteren met SIMONE VAN THULL

Met Simone maak je zelf gefermenteerde mostarda van kweepeer die perfect past bij vlees of kaas. En ook gefermenteerde rode kool met zeewier die je eet door salades of bij gekonfijte eend of wild-pastrami.

*Simone runt Thull’s Deli in Amsterdam, traiteur en lunchzaak en dé plek om ingemaakte groenten, gefermenteerde pickles, waterkefir of kombucha in te slaan. Simone schreef de Inmaak- en fermenteerbijbel.

2. Koreaans inmaken met JETSKE VAN DEN ELSEN

Jetske leert je kimchi (Koreaanse smaakmaker van gefermenteerde groente) en cheong (Koreaanse siroop van fruit, groenten, bloemen en kruiden) maken. 

*Jetske is televisiepresentator, volgde de ROC basis koksopleiding, won Celebrity MasterChef 2022 en kookt voor tv-programma BinnensteBuiten. Ze deelt haar recepten op Instagram en nu ook in delicious.

3. Groente-charcuterie maken met JORIS SCHILDKNECHT

Met Joris maak je groente-charcuterie, witte sojasaus en geparfumeerde olie voor bij de charcuterie. 

*Joris is oprichter en chef van de Vegan Academy, waar je terecht kan voor workshops over plantaardig koken en fermentatie. Zijn passie ligt in het opbouwen van rijke smaken voor een gezonde plantaardige keuken.

Beleef een onvergetelijke dag vol inspiratie, smaak en kerstmagie! Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan hier!

delicious. kerstworkshops 23 november