Hoofdredacteur Karolien: ‘Borrelaars zitten sowieso goed want delicious. juni biedt volop inspiratie. Het idee van een borrelplank is natuurlijk niet nieuw, maar die in dit nummer zijn de mooiste en lekkerste die ik tot nu toe heb geproefd.’
‘Of blader door naar de next level bitterballen van Rutger. Er zijn in de culi-geschiedenis overal ter wereld véél geweldige borrelhappen verzonnen, maar bitterballen blijven toch moeilijk te kloppen.’
Dit vind je allemaal in delicious. juni! Kies, kijk, kook en eet
We bezoeken Petite Vallée
Een droomplek in de Périgord Noir, ontdekt door een Nederlands duo. En nu ook voor jou als je op zoek bent naar een charmante locatie om te logeren en te eten.
Maak een van de vier borrelplanken
Alle lof voor fotograaf Wout die speciaal voor borreltijd vier gevulde borrelplanken vastlegde.
Kook de bbq-recepten van Julie of maak een salade als maal
Julie Teeken kookt lekker, simpel én snel. Daarnaast presenteren we je vijf salade met kip, aubergine, komkommer, rijst etc.
Drink een van de zomercocktails en eet er een Spaanse bitterbal van Rutger Bakt bij
Jessy Davis serveert je de recepten voor een karaf koele Pimm’s, verandapunch of een sprankelende Jacqueline. Rutger van den Broek deelt zijn recept voor bitterballen op z’n Spaans, met chorizo en geroosterde paprika.
In de productie The Shared Kitchen is alles vega(n) en heerlijk om te delen
Leve het buitenleven, met groenten als ster-ingrediënt.
Haal tofoe uit het verdomhoekje en maak er comfortfood mee
Wij bakken, frituren en stomen het tot smakelijke en gezonde gerechten.
En een topper: easy zoet vol fruit
Vier het fruitseizoen met rabarbertaart met aardbei-munt-salsa, maak pistache panna cotta met kersen of fruit-ijsjes.