zin in de zomer? Dan wil je delicious. juni niet missen

‘Life is a picnic,’ zegt hoofdredacteur Karolien van Dinter in het nieuwe nummer van delicious. magazine. En daar heeft ze helemaal gelijk in. De maand juni staat delicious. in het teken van buiten eten.

Karolien: ‘Meer dan een een eenvoudige (buiten)keuken én een zonnig plekje of terras heb je niet nodig om fijn buiten te eten.’

Zo vind je in dit zomerse nummer campingrecepten die je direct zin geven om buiten te koken en te eten. Wil je picknicken onderweg, in een park of op een rustig stadspleintje? Maak dan de kabeljauwkoekjes van Janneke. ‘De lekkerste viskoekjes die ik ooit heb geproefd,’ zegt Karolien. Steek je liever de bbq aan? Ga dan voor Janneke’s borrelmenu: hapjes vol groenten, zo van de grill.

Hieronder vertellen we meer over wat je in dit nieuwe magazine kunt verwachten. Bestel hem hier!

Kies je pastasalade!

Zo één waar iedereen van zegt: écht lekker. Serveer pastasalade met gegrilde broccolipesto, zwarte knoflook & labne, lamsvlees of met courgette.

We maken hét ideale buitenmaal

Precies wat je wil voor buiten eten: met smaakmakers als bierjus, miso-kruidenboter, piripiri, dressing, aioli of marinade maak je kip, maïs of pompoen verbluffend lekker.

We delen een paar heerlijke recepten uit Zoet Genoeg van Alison Roman

Easy does it, is het credo van bestsellerschrijver Alison Roman. Daarom delen we haar makkelijke recepten voor carrotcake en fruittaart.

En psst… Online geven we nog een paar extra recepten weg. Zoals deze voor cottage cheesecake, bananensplit-ijstaart en citroenroomtaart met zeezout.

Rutger bakt een imposante plaattaart

In plaats van aan de keukentafel koffie te schenken, vraag je je vrienden nu eens in het park. Met een thermoskan koffie en zo’n homemade zomerse plaattaart kan jullie koffietijd niet beter uitpakken.

Drankjes komen ook ruimschoots aan bod in dit zomerse nummer. Cocktail botanica!

Met natuurlijke ingredienten als citrussap, habanero-peper en bloemen van Oost-Indische kers shake je drankjes in een magische mix.

delicious. ging op reis naar Sint Maarten en geeft je de beste (culi)adressen

Staat Sint Maarten nog op je bucketlist?

Dat bbq-vlees & salade een match made in heaven zijn, bewijzen we met een aantal recepten

Kip, steaks, lamskoteletjes of kofta van de bbq en dat met een frisse salade vol smaak. Breng al het goede van de mediterrane keuken op je buitentafel.

En dat alles is nog maar het topje van de ijsbergsla

IJsbergsla is minder gewoon dan je denkt. In onze 5 recepten (her)ontdek je deze stevige sla met perfecte crunch.

En verder:

Koken op de camping, dus. Koken voor je tent is een feestje als je de eenvoud juist omarmt.

Janneke Philippi viert buiten eten en picknicken. Ze maakt allerlei hapjes met asperges, aubergine, vis, ravioli en meer.

De nieuwste trends en hotspots.

De multi-culti keuken van Jonneke van der Zeeuw.

Een leer deze maand beter koken van onze culi-experts. Zo hebben we het onder andere over glaceren en lakken én koken met miso.

Bestel het nummer hier!

cover delicious juni 2023