take it easy: recepten uit delicious. juli die je wil maken deze zomer

take it easy: recepten uit delicious. juli die je wil maken deze zomer

‘De zomer begint hier en nu!’, zegt hoofdredacteur Karolien van Dinter in het nieuwe nummer van delicious. magazine. Het nummer barst uit elkaar van de zomerse recepten.

Wat je zoal in het magazine kunt vinden? Karolien: ‘We kookten vega-toppers van de kaart van Strandvier en proefden dat het goed was. Mis in dit nummer ook het Catalaanse menu niet, net als onze recepten met primeur-aardappels (mijn favoriet!), en meer onweerstaanbaars van het seizoen.’

Het magazine ligt vanaf 28 juni in de winkel, of bestel het nummer hier:

Een korte opsomming van wat je staat te wachten:

Vega aan het strand

Verstopte parel aan een buitendijks strandje aan het Markermeer. Met je voeten in het zand zet je je tanden in heerlijke vega-gerechten. En… dit kan jij thuis ook!

Janneke kookt met streekproducten

Janneke Philippi kookt met de lekkerste streekproducten, eenvoudig en snel om extra lang buiten te kunnen zijn.

De lekkerste recepten om te maken met nieuwe aardappelen

Zie ze als een primeur en doe ze in een oosterse salade of kipstoof met asperges.

Een ode aan de ananas

Kan hartig bij ceviche of buikspek óf juist zoet in amandelcake of tapioca-pannenkoekjes. Beleef de tropen thuis!

Op vakantie bij Soul Farm

Iris en Arnout hebben een vakantie-boerderij midden in de Catalaanse wijngaarden. delicious. beleefde hun paradijs en deelt deze prachtlocatie én een puur menu vol lam, kabeljauw en verse groenten uit de directe omgeving.

De zomer kleur roze met recepten met bessen, aardbeien, kersen en frambozen

Verder veel groene groenten en lichte en makkelijke (lunch)gerechten!

En natuurlijk veel tips, nieuwe drankjes en multi-culti eetadresjes

Waar wacht je nog op? Bestel het nummer hier!