deze fantastische comfortfood-gerechten kun je in delicious. februari vinden

Hoe heerlijk is een koude winterdag, als er binnen een pan kaasfondue op tafel komt! Of iets anders met kaas, of het nu gratin, quiche of pasta is. delicious. staat in de maand februari helemaal in het teken van comfortfood. Want: wat wil je nog meer?

Een paar highlights uit het nieuwe nummer:

Janneke kookt comfortfood

Janneke Philippi – de koningin van het comfortfood – kookt met wintergroenten gerechten die ook jij direct wil maken. Proef haar kaasfondue met geroosterde groenten en ook de cobbler is onweerstaanbaar.

Je krijgt een preview uit het nieuwe kookboek Winterlust

Hoe kouder buiten, hoe beter deze gerechten vol winteringrediënten smaken. Van romige spruitjes tot makreel met bloemkoolcrème.

Rutger bakt Oostenrijkse kaiserschmarrn

Wie ze nog niet kent, de Oostenrijkse kaiserschmarrn, heeft nu de kans ze zelf thuis te bakken. Idee: ook na een wandeling smaken ze bijzonder lekker.

En je krijgt een voorproefje uit Rutger’s nieuwe boek: De Toetjesbijbel

Rutgers nieuwe boek is een bijbel vol zoet en niet alleen uit de oven. We selecteerden drie recepten en likten onze vingers erbij af.

Dat koffie en chocolade een fantastisch duo zijn, bewijzen we met een serie recepten

Koffie + chocolade = mokka, en dat blijft een gouden duo. Bak zelf cheesecake, baklava of tarte tatin en geef ze een verrassende draai met zoete chocolade en de kick van koffie.

Zeg je comfort food, dan zeg je káás!

Met kaas wordt het een stuk lekkerder, denk aan quiche of gratin of romige dip. Op naar de kaasboer voor Franse juweeltjes.

Verder koken we op open vuur, hebben we een productie met worst (van Chinese worstjes tot ‘nduja), streetfood van over de hele wereld en recepten met peulvruchten

En natuurlijk de nodige foodinspiratie, nieuwe hotspots en tips van onze culi-experts

Bestel het magazine hier:

delicious februari 2023