culinair uitje (voor in de kerstvakantie): De Verrukkelijke Kinderbakshow

Bakken en Spelen: Rutger van den Broek en Mark Haayema’s Verrukkelijke Kinderbakshow komt naar Nederlandse theaters!

Met de feestdagen in het vooruitzicht brengen de bekende bakker Rutger van den Broek en veelzijdige theatermaker Mark Haayema de Verrukkelijke Kinderbakshow naar maar liefst 32 Nederlandse theaters.

De show, die plaatsvindt van december 2023 tot en met februari 2024, belooft niet alleen een smakelijk spektakel te worden maar ook een interactieve en educatieve ervaring voor de hele familie (6+).

Onder de regie van Joep Onderdelinden nemen Rutger en Mark het publiek mee in de heerlijke wereld van bakken, waarbij kinderen zelfs de kans krijgen om deel te nemen aan uitdagende bak-challenges!

Meer kerst met Rutger: 3x feestelijke koekjes van Rutger

De Verrukkelijke Kinderbakshow om je vingers bij af te likken!

De Verrukkelijke Kinderbakshow is niet zomaar een theatervoorstelling; het is een lekker avontuur waarbij bakken, spelen en leren samenkomen. Rutger van den Broek, winnaar van Heel Holland Bakt 2013, en Mark Haayema laten niet alleen hun eigen bakvaardigheden zien, maar betrekken ook de jonge bezoekers actief bij het bakproces.

Kinderen uit het publiek mogen niet alleen meedoen met de challenges, maar hebben ook inspraak in wat er gebakken gaat worden. Een perfecte mix van vermaak en educatie dus.

Achter de schermen van Rutger & Mark

Deze smakelijke samenwerking tussen Rutger en Mark is geen toeval. Rutger, die als kind al op het aanrecht klom als zijn moeder aan het bakken was, won in 2013 Heel Holland Bakt en heeft sindsdien zijn passie voor bakken omgezet in 11 succesvolle bakboeken.

Samen met Mark schreef hij onder andere ’t Feestelijke Kinderbakboek en ’t Verrukkelijke Kinderbakboek. Naast zijn bakavonturen beheert Rutger een populair bakblog: RutgerBakt.nl.

Mark Haayema, een creatieve duizendpoot, is niet alleen theatermaker, schrijver en acteur, maar ook een begenadigd kinderboekenschrijver en tekstschrijver voor bekende namen als Herman van Veen en Kinderen voor Kinderen. Met zijn 21e kinderboek ‘Onkruid’ op komst en zijn betrokkenheid bij populaire boekenseries zoals Muk, laat Mark zien dat hij het talent heeft om zowel jong als oud te boeien.

Kaartjes kopen? Bekijk de hele speellijst!

Wil je liever thuis aan de slag en bakken met je kinderen? Maak dit peperkoekhuis!

De Verrukkelijke Kinderbakshow