Black Friday: 5 x fijne keukentools met korting

Je hebt geen extravagante collectie keukentools nodig om goed te kunnen koken. Maar er zijn van die tools die sommige klusjes net iets makkelijker maken. En als je die items dan aan wil schaffen, kun je dat beter doen in tijden van korting en uitverkoop. Spoiler alert: die tijd is nu. 

Doe je voordeel in deze Black Friday periode door precies die spullen aan te schaffen die je stiekem altijd al wilde hebben. 

Thermometer / thermapen 

Dit is er eentje in de categorie: best besteedde euro’s van je gereedschapskist. Niet alleen vanwege de prijs/kwaliteit, maar ook doordat je door optimale temperatuurcontrole geen gerecht meer kunt verpesten.

Met dit handige hulpmiddel verdwijnt er dus niks (of in ieder geval minder) in de afvalbak omdat het niet gaar (genoeg) is. Wedden dat hij je een hoop stress zal besparen? Zo’n thermometer bestel je hier met korting.

Mandoline

Of je hebt nog geen mandoline, of hij is inmiddels botter dan je zou willen. In beide gevallen ben je toe aan een nieuwe, toch? Als je veel en vaak dingen fijn snijdt, dan verdien je het gemak van een scherpe mandoline. Ondanks het ietwat stoffige imago van dit apparaat is er niets knulligs aan.

De grote spelers in de culinaire wereld verslijten er meerderen per jaar, dus het wordt tijd om die trend te volgen. Deze luxe mandoline met verschillende snijbladen is precies wat je nodig hebt!

Microplane 

Een Microplane rasp heb je misschien al… Of wacht je nog steeds totdat je hem eindelijk voor sinterklaas, kerst of pasen krijgt? Tijd om jezelf deze absolute verademing van een keukentool cadeau te doen, want hierna rasp je voor altijd anders. Verschillende soorten Microplanes zijn nu heerlijk in de aanbieding, je vindt ze hier.

Siliconen spatel

Nog zo’n item waar je niet direct aan denkt bij de aanschaf van nieuwe spullen voor je toolbox. Maar doe het maar wel. Ook je spatels mag je met regelmaat verversen, en als je het doet, doe je het goed natuurlijk.

Deze spatels zijn hittebestendig, buigen precies genoeg mee en kunnen goed tegen een stootje. Geen gekke siliconen smaak aan je gerechten, wel de souplesse van een volleerd chef. 

Nanostopper

Minder weggooien, minder verspillen. Klinkt makkelijk, maar hoe doe je dat? Met deze vernuftige tool kun je zo’n beetje iedere glazen pot veranderen in een vacuüm getrokken container. Je boort een gaatje in de deksel, vult de pot met je etenswaren en trekt de pot vervolgens vacuum met een kleine pomp.

Zowel vloeibare als droge ingrediënten gaan hierdoor vele malen langer mee. Ook wijn – en dat is alles wat je moet weten. Bestellen doe je hier!

iStock