Nú te koop: hét delicious. kerstnummer!

Niets is wat het lijkt. Wat onmogelijk leek, is opeens toch gebeurd. Wat eerst klein was, wordt groot en weer terug… Het was een mooie zomerdag, de redactie kwam samen in een geweldige groentetuin en we lieten ons inspireren door Alice in Wonderland: het klassieke verhaal over een ongelooflijk nieuwsgierig meisje dat avontuurlijk is en door steeds maar nieuwe vragen te stellen, wonderbaarlijke gebeurtenissen en ontmoetingen meemaakt.

BESTEL HET KERSTNUMMER

We hebben het natuurlijk over Alice in Wonderland, onze grote inspiratiebron voor het grote delicious. kerstnummer. Neem een duik in onze wereld en verwonder je! Over de wonderbaarlijk snelle kerstgerechten van Janneke Philippi, het watertandend grote vlees, de wolkenwitte toetjes, de mad tea party van bakkoningin Regula, de ingepakte eetbare verrassingen en nog veel meer.

Bekijk alvast een preview van het kerstnummer:

Het extra extra dikke kerstnummer ligt vanaf woensdag 27 november in de winkel én in onze webshop.

Lees verder in het nieuwe nummer:

>> All together now: apart kerstkoken voor de kinderen is onnodig als je een diner samenstelt dat groot en klein té gek lekker vindt. Romige soep met een crunch, dan kip met vijgen en toe chocolademousse met peer, allemaal blij!

>> Back in time: lees de kerstherinneringen van kok Hugo Kennis, chef Sergio Herman en sommelier Thérèse Boer en misschien wordt hun kersteten met een twist ook jouw lievelingsgerecht.

>> Groentespektakel: ware parels zijn de megalekkere vega groentengerechten van Kirsten Eckhart. Rodekool met bramen, pommes Anna met koolrabi, of een spruitjessalade, zo schitteren ook je bijgerechten!

>> Kies een kerstkalkoen: Ken jij de Kelly family al? Deze kalkoensoort is beroemd om z’n smaakvolle vlees. En ook fijn: ze hebben een scharrelbestaan, dus bestel zo’n feestvogel en maak de perfecte vulling.

>> Eat me, drink me: Crémantcocktail of vlierbloesemprosecco bij bijvoorbeeld potted forel of hoisin-kipspiesjes. Onze drankjes en hapjes zijn zo verrukkelijk dat je er op kerstavond al mee wil starten.

>> Iedereen krijgt 6 unieke menukaartjes met illustraties van Yvette van Boven CADEAU!

BESTEL HET KERSTNUMMER

delicious-12-kerstnummer