Two Chefs Brewing & The Vengaboys brouwen samen bier ter ere van International Coming Out Day

Ter ere van International Coming Out Day (11 oktober) hebben craftbierbrouwerij Two Chefs Brewing en The Vengaboys de handen ineen geslagen en een wel heel speciaal biertje ontwikkeld. Een Strawberry Milkshake IPA met de treffende naam Gender Fluid. Hiermee willen ze meer aandacht genereren voor gendervrijheid en inclusiviteit. Tof!

Two Chefs Brewing x The Vengaboys

De afgelopen lockdowns hebben nogal wat interessante liefdesbaby’s voortgebracht en deze samenwerking is daar absoluut een van. Two Chefs Brewing kreeg te maken met de horecasluiting en The Vengaboys konden niet meer naar Ibiza – alleen nog maar a casa.

In deze glitterloze periode vonden ze elkaar en met een hoop plezier en passie produceerden ze Gender Fluid: een heerlijke strawberry milkshake IPA met een flinke dosis aardbei en Mosaic-hop. Een over-the-top roze biersmoothie die je het beste drinkt met een (ecologisch verantwoord) rietje.

Two Chefs Brewing: “We merkten al vrij snel dat wij door Gender Fluid echt veel beter gingen dansen. En we snapten ook opeens veel meer van de songteksten van The Vengaboys!” 

Voor het goede doel

Waarom de kameraden voor bier kozen? Omdat zingen simpelweg geen optie was voor de Two Chefs. Brouwen kunnen ze dan weer wel als de beste, waarmee ze ook écht kunnen bijdragen aan die leukere wereld. De opbrengst van dit project gaat namelijk direct naar drie goede doelen die zich inzetten voor gendervrijheid: Man.ish Cave, TRANS Magazine en Trans United Clinic

Gender Fluid is vanaf maandag 11 oktober t/m donderdag 14 oktober (15:00 – 19:00) te koop in de speciale pop-up store in de Two Chefs FoodBar (Hugo De Grootplein 11, Amsterdam). In de pop-up store zijn de eerste 100 giftpacks gesigneerd door The Vengaboys. Verder is Gender Fluid ook online verkrijgbaar in de webshops van Two Chefs Brewing en van The Vengaboys

Vengaboys met two chefs brewing