Amsterdamse ondernemers bieden doos met lokale producten aan

Niet alleen de horeca ligt plat sinds deze week, ook lokale producenten die een substantieel deel van hun producten leveren aan de horeca, lopen vast. Deze ondernemers kunnen hun waar ook niet aanbieden bij de supermarkt dus roept Support Your Locals heel Nederland op ze te helpen, te beginnen in Amsterdam en Utrecht.

#supportyourlocals pakket Amsterdam bezorgt tot aan je deur

In de regio Amsterdam hebben Mama bakkerij, melkboer MOMA, Instock, Brandt & Levie worstmakers en Lindenhoff zich verenigd. Samen bieden zij per direct een box vol basisingrediënten aan die na bestelling direct thuis wordt bezorgd.

pakketten waar iedereen blij van wordt

Zo’n pakket zit vol groenten, fruit, brood, zuivel en vlees, alles hygiënisch verpakt. En wie nu bestelt, krijgt een wc-rol cadeau. Bestel je vóór 14 uur dan wordt het pakket de volgende dag na 12 uur bezorgd door e-bakkie. Zo kunnen de producenten blijven doen waar ze goed in zijn én help je voorkomen dat er onnodig eten wordt verspild. En geniet je toch van de beste producten. Kijk op supportlocals.nl voor meer informatie.

Heb je een pakket besteld, maar weet je niet wat je er mee moet maken? Kijk hier voor inspiratie!

en je kunt nog méér doen

Koop een lokale voedselbox bij jou in de buurt of als die er nog niet is, neem zelf initiatief. Kijk onder de hashtag #supportyourlocals welke initiatieven er al zijn of vraag eens bij jouw buurtrestaurant, boer, winkel of voedselproducent. Woon je in Amsterdam? Bestel dan het #supportyourlocals Amsterdam pakket. Ben je zelf al gestart, maak het dan kenbaar met #supportyourlocals

support your locals - delicious