Alain Passard komt naar Nederlands Bord’Eau

Topchefs Alain Passard en Bas van Kranen, de chef van restaurant Bord’Eau in Amsterdam, slaan de handen ineen voor een exclusief diner. En jij kan erbij zijn!

Op zaterdag 16 november brengen zij in Restaurant Bord’Eau een eerbetoon aan gastronomie en kunst.

Dineren met Alain Passard

Driesterrenchef Alain Passard is een pionier op het gebied van vegetarisch koken en brengt een ode aan groente in zijn nieuwe boek ‘Recepten van Alain Passard. De driesterren chef die groenten de hoofdrol geeft’. Een boek vol prachtige tekeningen waar Bas van Kranen een 6-gangenmenu bij heeft bedacht. En je raadt het al… dat 6-gangenmenu zal 16 november op tafel verschijnen!

alain passard tekening - delicious

Leren van een grootmeester

Tijdens het exclusieve diner staat Passard niet zelf achter de pannen, maar geeft hij een intiem symposium tussen de gangen door. Hij geeft de gasten inzicht in zijn creatieve denkwijze, zijn artistieke kant en wat groenten voor hem betekenen in zijn gerechten. Het symposium wordt geleid door niemand minder dan Alain Caron. Bovendien krijgen alle gasten de kans om de topchefs te ontmoeten op deze bijzondere avond.

Wil jij erbij zijn?

Het belooft een bijzondere avond te worden vol inspiratie, waar creativiteit en techniek samenkomen in een ode aan culinaire kunst. Wil jij daar graag bij zijn en de hand van deze bekende chefs schudden? Het zesgangenmenu kost € 245,- inclusief drank. Reserveren kan via de website van Bord’Eau.

Bron: Bord’Eau

alain passard delicious