9 – 13 mei: City Food & Film Festival

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Filmpremières, theatervoorstellingen, debatten, nieuwe concepten en aandacht voor lokale producten: het komt allemaal aan bod tijdens het City Food & Film Festival in Den Bosch. Van 9 tot en met 13 mei staan al deze activiteiten in de Verkadefabriek in het teken van ons eten en drinken an vandaag én morgen.

Er zijn activiteiten voor jong en oud: kids maken samen met hulp van Naresh Ramdjas (bekend van Masterchef) een heerlijke picknick voor hun ouders. Ook worden er diverse masterclasses gegeven over onder andere onze manier van boodschappen doen. Ondernemers pitchen hun ideeën over het eten van de toekomst en ook staan er verschillende proeverijen en stadssafari’s op het programma.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Ook komen er enkele bekende gezichten uit de foodwereld. Wat dacht je van Erik van Loo, chef van Parkheuvel** in Rotterdam. Of Hans Spitsbaard, die vorig jaar nog Heel Holland Bakt won. Daarnaast zijn er heel veel professionals aanwezig die jou alles kunnen vertellen over hun expertises.

Wanneer: 9 t/m 13 mei

Waar: Verkadefabriek in ‘s-Hertogenbosch

Algemene info: www.verkadefabriek.nl/cfff

Kaarten: per activiteit zijn kaarten te koop. Zie het dagelijkse programma op de site voor kosten per deelname.

BEELD & VIDEO CITY FOOD & FILM FESTIVAL

City Food & Film Festival