tijd voor iets nieuws!

Claire van den Heuvel geeft via bluebelle.nl advies over leuk, lekker & gezond eten. Al 3 jaar schreef ze iedere maand met veel plezier haar healthrubriek feelgoodfood in delicious. Na al die nieuwtjes en tips is het tijd voor iets nieuws.

Januari is net begonnen, ik kijk nog even terug en blik ook vooruit. Het was een veelbewogen jaar, 2014. Voor mijzelf & Bluebelle Foodworks, met o.a. de lancering van ons eerste kookboek: Easy Peasy , maar zeker ook voor de redactie van delicious.: een nieuwe uitgever, een nieuwe plek, een frisse start.

Na drie jaar healthrubriek feelgoodfood in delicious., is het tijd voor iets anders. Ik weet nog goed dat ik hoofdredacteur Makkie ontmoette tijdens het Fabulous Food Festival in Haarlem. Samen maakten we met veel plezier en enthousiasme meer ruimte in delicious. voor gezond eten. Het schrijven van een vaste rubriek was niet alleen leuk en leerzaam, het heeft me ook veel gebracht. Zoveel reacties van lezers die elk nummer onze pagina’s lazen en met mijn tips aan de slag gingen. En evenveel enthousiaste reacties van alle mensen achter mooie gezonde food-initiatieven, producten en boeken die we op onze pagina een klein podium gaven. Want één ding is zeker: wat gebeurt er veel moois en goeds op dat gebied de laatste tijd!

En dus, is het goed zo! Dat biedt weer ruimte om nieuwe ideeën uit te werken en, eerlijk is eerlijk, we hadden het de laatste tijd ook wel erg druk. Zo zijn we met Bluebelle Foodworks op dit moment bezig met de productie van ons tweede boek, compleet met 5 dagen fotoshoot voor een kleine 100 recepten. Allemaal gezond, maar ook makkelijk te maken en uiteraard héél lekker! Het wordt een boek voor het hele gezin.

Voor iedereen die het leuk vindt om ons te blijven volgen, voor advies, inspiratie en informatie op het gebied van gezonde voeding en het maken van bewuste keuzes, dat kan! Je vindt ons online via bluebelle.nl op Facebook, twitter en instagram

Dank je wel delicious. we houden contact! Dank je wel leuke fans & lezers, jullie weten ons te vinden.

Allemaal een gezond nieuw jaar!
Claire