Nú te koop: het grote delicious. verwennummer

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

We kunnen niet uit eten. Je bent nog niet aan de beurt voor de vaccinatie (of je hebt hem al, gefeliciteerd!). Het is straks Valentijnsdag (zeg het met eten!). Het is buiten koud, nat, donker of winderig (of allemaal tegelijk). Moet er echt een reden zijn voor verwen-eten?

Bestel hier het verwennummer!

Hoofdredacteur Maureen Belderink vindt van niet: ‘Het leven zelf is al reden genoeg om jezelf en elkaar te verwennen met liefde en aandacht. Dat kan op zoveel manieren. Daar hebben we de afgelopen tijd wel wat over bijgeleerd. Ónze favoriete manier van liefde gaat natuurlijk door de maag. In dit nummer gaat daar de rem echt vanaf. Gewoon omdat het lekker is. En wat kan er nu helemaal gebeuren? Ongezond eten bestaat niet, alleen een ongezond eetpatroon. Dus geniet van zware mudcake, vette bearnaisesaus of zachte slagroomtruffels. En geniet net zo van onze rijke lasagne, stevige wintersoep of een pittig pasteitje. Let maar op: ze gaan van je houden deze maand. Met de een luchtkus van ons!’

Bekijk hier vast het inkijkexemplaar


Inkijkexemplaar delicious. 2-2021

Dit lees je verder in het nieuwe nummer:

>> Lasagne met franje: Lasagne maar dan wel net even anders dan anders.

>> Yvette kookt met fruit: Tarte tatin van peren met roquefort, dat is volgens Yvette van Boven het ware verwennen.

>> Soepseizoen: Hoe kouder buiten, hoe gevulder de soep! Met groenten, peulvruchten en kip, laat februari maar stormen.

>> Hemels zoet: Zo’n stevig Amerikaans toetje krijg je niet elke dag. Wij maken 4 variaties met witte choco, winterfruit en noten.

Bestel hier het verwennummer!

Fotografie: Ernie Enkelaar (portret)

Cover 2021-02 - delicious