lente op je bord! Dit vind je allemaal in delicious.maart

lente op je bord! Dit vind je allemaal in delicious.maart

De lente lijkt nu toch echt een beetje in de lucht te hangen! De zon laat zich vaker zien, het wordt langer licht en de eerste frisse lentegroenten komen weer tevoorschijn. Dit nummer van delicious. zit boordevol inspiratie om het nieuwe seizoen te vieren met geurige kruiden, verrassende smaken en recepten waar je blij van wordt.

Shop dit nummer in de winkel of onze webshop!

Wat kun je verwachten?

Julie’s twist – smaakboost

Julie is kampioen in simpel & snel koken en originele gerechten die iedereen graag eet. Ze gaat het voorjaar in met specerijen en meer heerlijke smaakmakers. Laat je inspireren door haar tapenade, misoboter, kruidige smashburgers en pulpo met brandade.

Alles in een kom

Echt iets anders eten zonder te reizen? In dit nummer nemen we je mee op een culinaire wereldreis en het enige wat je nodig hebt is een flinke kom, de juiste ingrediënten en veel verse kruiden die je de sensaties van Italië, Hongkong, Mexico, Japan, Thailand, India en de VS laten ervaren.

Voorjaarsflavours van ver

Jouw smaakreis stopt hier niet! Van geurige kruiden in de Afghaanse keuken tot pittige en verfijnde gerechten uit Vietnam. Verlies jezelf in de diepe, warme smaken van Bengalen en ontdek de authentieke keuken van Aleppo met onze culi-redacteur Merijn. En Zuid-Afrikaanse comfortgerechten? Die zorgen voor een kruidige, zonnige twist op je lentemenu. Dit is jouw voorproefje op een seizoen vol verrassende combinaties, kruidige aroma’s en zonnige smaken.

Zoet & spicy

A Whisper of Cardamom van Eleanor Ford laat zien hoe specerijen subtiel en verleidelijk kunnen zijn, zeker in zoet. Dit boek is zo veel meer dan een verzameling recepten, in het maartnummer delen we recepten en tips uit dit inspirerende boek dat je meeneemt in de wereld van kruidige baksels, verfijnde smaakcombinaties en de magie van specerijen in desserts.

Dit, en nog veel meer, vind je in delicious.maart!