De lente hangt in de lucht en dat betekent frisse, lichte gerechten en volop Italiaanse inspiratie! In dit april-nummer nemen we je mee op een culinaire reis door Italië, van de zonovergoten kusten tot aan de pastakeukens van Rome.
Met heerlijke recepten, foto’s en verhalen uit Italië, bakplezier van Rutger en de beste pasta en pizza tips wordt het gegarandeerd een smaakvolle maand!
Shop dit nummer in de winkel of onze webshop!
Wat kun je verwachten?
Elegante (paas)brunch
Culi-redacteur Hester de Goede is ‘de paashaas’ en maakt een Italiaanse lentebrunch. Lamsfilet, flensjes met asperges en pracht-tiramisu met rabarber, zo wil je wel ‘t haasje zijn. Het enige wat nog nodig is, is goed gezelschap en wat zonneschijn!



Op culi-tour door italië
Italië-gangers herkennen dit: bijna overal – van Venetië tot op Sicilië – valt eenvoudig, goed en vol variatie te eten. Precies wat jij thuis ook wil, met toe zo’n romige affogato.
Rutger bakt!
Ben je in de stemming om iets nieuws te bakken? Volg Rutger en bak zijn torta delle rose, zo’n te lekker zoet gevuld brood. Het is eigenlijk heel simpel, maar zo vol smaak! Je ziet direct waarom dit een rozentaart wordt genoemd!
Italiaanse experts!
Italiaanse chefs leren je de échte klassiekers – In het aprilnummer van delicious. deelt Napolitaanse chef Luca van Volare zijn geheim voor de perfecte pizza, inclusief een bijpassende spritz met zelfgemaakte limoncello. En pastamaster Matteo laat je zien hoe je zelf traditionele pasta maakt, van mezzelune tot casoncelli en malfatti. Authentiek Italiaans genieten, rechtstreeks uit de keuken van de experts!
Dit, en nog veel meer, vind je in delicious.april!