De 3 P’s: pizza, patat & pannenkoeken

Pizza, patat & pannenkoeken: grote kans dat het lievelingseten van jouw kids in dit rijtje staat (en misschien ook wel in jouw eigen rijtje). Wij selecteren de lekkerste pizza, patat en pannenkoeken mét delicious. twist. Dat moet een feestje worden!

Lezen: zelf pizzadeeg maken: de do’s and don’ts op een rij.

pizza met gemengde tomaten en pesto - delicious

pizza met tomaten en pesto

De ultieme combi: pizza met tomaten en pesto. Alles zelfgemaakt, van het deeg en de pizzasaus tot de pesto. Dan smaakt je pizza zoals in Italië, superlekker dus! Kies goed rijpe tomaten in verschillende kleuren, dat ziet er leuk uit.

>> naar recept

 

grote frieten met mayonaise

Voor goede frieten heb je aardappelen nodig die niet te nat en kruimig zijn. Neem bijvoorbeeld jonge Agria’s, die zijn precies goed.
Ook een echte klassieker: aardappelpuree. Hier lees je al onze geheimen voor de beste puree.

>> naar recept 

 

pannenkoeken-delicious

pannenkoeken met choco & banaan

Zeg pannenkoek en iedereen gaat stralen. Want: jong en oud houden van pannenkoeken. En ze zijn zo lekker makkelijk om te maken en super veelzijdig. En daarom laten we vandaag – Nationale Pannenkoekdag – niet aan ons voorbijgaan en staan er vanmiddag pannenkoeken op de redactietafel. Ter inspiratie krijg je van ons hét basisrecept 1 zoete en 2 hartige varianten om pannenkoeken delicious. te beleggen.

>> naar recept 

 

hartige pannenkoeken | delicious

hartige pannenkoeken

Zeg pannenkoek en iedereen op de redactie gaat stralen. Van zoete varianten, maar ook van een hartige variant met gegrilde broccoli of gewokte snijbiet.

>> naar recept 

pannenkoeken-delicious