Prachtig initiatief: Resto VanHarte brengt mensen samen in buurtrestaurants

Dat Resto VanHarte geweldig werk verricht weten we bij delicious. al lang. Dit goede doel brengt mensen uit verschillende lagen van de samenleving bij elkaar door ze een betaalbaar en heerlijk driegangenmenu aan te bieden. Want, zo weten wij ook: eten verbindt.

Chaudfontaine X Resto VanHarte

Wij snappen de samenwerking tussen Chaudfontaine en Resto VanHarte wel: kwalitatief mineraalwater en heerlijke verse maaltijden gaan hartstikke goed samen. Chaudfontaine wil met hun natuurlijk gefilterde water mensen samenbrengen aan tafel, om te genieten van een goede maaltijd. Precies wat Resto VanHarte ook belangrijk vindt, mensen laten genieten van lekker eten en een goed gesprek. Alle maaltijden worden gemaakt van gezonde, verse ingrediënten, door vrijwilligers onder begeleiding van een professionele kok. Resto VanHarte en Chaudfontaine slaan daarom de handen ineen om bijzondere ontmoetingsplaatsen te creëren. Het resultaat? Echte verbinding tussen buurtbewoners, die ontstaat door samen te koken, eten, drinken en soms zelfs lekker te dansen of zingen.

Tips van een watersommelier zodat water écht iets doet voor je diner.

Een diner in een Resto

Een menu ziet er bijvoorbeeld zo uit: vooraf verse pompoensoep met komijn, als hoofdgerecht couscous met gegrilde groente en gehaktballetjes in tomatensaus en als dessert roomijs met kruimels van Bastognekoek en gekaramelliseerde druiven. Om meer van dit soort mooie maaltijden mogelijk te maken steunt Chaudfontaine Resto VanHarte met als missie eenzaamheid en sociaal isolement actief te bestrijden en mensen te verbinden. Sociale betrokkenheid, een duurzame verbinding en heerlijk eten: dát is Chaudfontaine samen met Resto VanHarte. Als je geluk hebt, zie je tussen de gangen door ook nog een speciaal muziek- of dansoptreden!

RestovanHarte-1-deliciousmagazine

Wil je ook Resto VanHarte steunen, of een keer meehelpen in een van de Resto’s? Kijk op restovanharte.nl/doe-mee voor meer informatie.

Bron: Resto VanHarte.

RestovanHarte-3-deliciousmagazine