Perfect voor een culinair kerstdiner: bestel een (halve) gevulde kalkoen

Elk jaar rijst de vraag opnieuw: wat eten we met kerst? Natuurlijk kun je zelf aan de slag met een mooie varkensfricandeau of runderrollade. Maar als je echt iets unieks op tafel wilt zetten ga je voor de gevulde kalkoen van Boers&Boers. Superlekker en het fijne is: je hoeft hem alleen maar in de oven te schuiven. Dat betekent meer tijd voor elkaar!

Free-range kalkoen

Wat deze kalkoenen van zo bijzonder maakt? De ‘free-range’ Copas kalkoenen scharrelen vrij rond op het landgoed van de Engelse familie Copas, die al ruim 50 jaar de allerbeste kalkoenen van Engeland op de markt brengt. Naast kalkoen heeft Boers&Boers ook veel andere lekkere opties om jouw kerstdiner tot een succes te brengen, zoals wild hert uit Schotland, Wiltshire ham, Schotse zalm en Beef Wellington. Die laatste leveren ze als compleet pakket met chateaubriand, een mooie vulling, authentieke lomo ham en bladerdeeg zodat je dit beroemde gerecht heel gemakkelijk zelf maakt. En om het helemaal simpel te maken leveren ze er ook een professionele thermometer bij. Succes gegarandeerd! Ook hebben ze de meest fantastische desserts zoals Christmas pudding, sticky toffee pudding en mooie Britse kazen. Zo is je kerstdiner helemaal compleet, of je nu kerst met een groter of kleiner gezelschap wilt vieren, Boers&Boers biedt culinaire hulp!

Heerlijk bij de gevulde kalkoen: deze zoete-aardappelpuree met een crunchy kikkererwtentopping

Persoonlijke bezorgservice

Het is natuurlijk belangrijk dat je kalkoen op tijd wordt bezorgd voor je kerstdiner, om daar zeker van te zijn werkt Boers&Boers met een persoonlijke bezorgservice. Een gevulde kalkoen voor 12-14 personen kost € 117,50 – dat is ongeveer een tientje per persoon. Voor kleinere gezelschappen is er de ‘demi turkey’, ofwel een halve gevulde kalkoen. De kalkoen wordt gevuld met een combinatie van hartige en zoete ingrediënten zoals bijvoorbeeld cranberries, abrikoos, maar ook paprika, kastanjechampignons en bosui en aan de nieuwste vulling worden ook vijgen en kruiden als kardemom, kaneel en een vleugje kruidnagel worden toegevoegd. 

Bestel hier je kerstkalkoen!

In Samenwerking Met Boers&Boers

Boers&Boers kalkoen - delicious