4x bakrecepten met groente en fruit uit het seizoen

In samenwerking met Lidl

Iedereen is gek op zelfgemaakt zoet, toch? Bak spinazie-muffins met chocolade of sluit je diner af met een haver-crumble. Succes gegarandeerd én helemaal passend bij het seizoen.

Je moet af en toe even door de buien heen kijken, maar de zomer komt er toch echt bijna aan. En deze periode vraagt natuurlijk om zomers zoet. Om samen op het balkon of in de tuin van te genieten, of om uit te delen. Op dit moment is zomerfruit volop verkrijgbaar.

Ben je geen held in bakken of helpen je (klein)kinderen mee? Maak dan de haver-crumble met gebakken aardbei en appel, die is foolproof. Maar ook de spinazie-muffins met chocolade zien er een stuk intimiderende uit dan ze in werkelijkheid zijn. In essentie is het een kwestie van mengen, pureren, bloem zeven en een klein beetje roeren. Chocolade toevoegen en vervolgens de oven het werk laten doen.

Verder delen we het recept voor ontbijtkoekjes met blauwe bessen: ideaal voor een ontbijtje buiten of tijdens een lekkere picknick. En wil je gasten écht laten jubelen van blijdschap: maak dan de witte chocolade blondies met frambozen. Succes gegarandeerd en ook dit recept maak je in een handomdraai.

Uit het seizoen

Ook bij Lidl houden ze zoveel mogelijk rekening met het seizoen en halen ze groente en fruit zoveel mogelijk bij Nederlandse telers waar ze al jaren mee samenwerken. Hierdoor vind je vers vliegensvlug en van uitstekende kwaliteit in de winkel, terwijl het ook nog eens voor iedereen betaalbaar blijft. Om dat én de zomer te vieren, delen we vier recepten van Lidl. Kijk voor nog veel meer recepten op lidl.nl/recepten

4x bakken met groente en fruit uit het seizoen

Haver-crumble met gebakken aardbei en appel


Blauwe bessen ontbijtkoekjes


Spinazie-muffins met chocolade


Witte chocolade blondies met frambozen


Kijk voor meer lekkere recepten op lidl.nl/recepten!

Header-Bakken