Alleskunners: waarom je van deze pannen je leven lang plezier hebt

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Een pan voor het leven, dat wil je. Eén die alles kan en er na gebruik nog als nieuw uitziet. De Fusiontec Mineral pannen van WMF zijn niet alleen mooi, maar ook oersterk én kunnen op elk type warmtebron worden gebruikt (ook inductie). Door het gladde oppervlak zijn ze gemakkelijk en snel schoon te maken, zelfs in de vaatwasser. Echte alleskunners als je het ons vraagt.

Multifunctioneel

De Fusiontec Mineral pannen van WMF hebben alles mee. De perfecte warmtegeleiding zorgt namelijk voor optimale kookresultaten, keer op keer. Of je nu een heerlijke stoofschotel maakt zoals deze kip à la normande of een mooi stuk vlees bakt zoals deze hertenbiefstuk: het resultaat is voortreffelijk. Ook handig: de kookpannen hebben holle handgrepen die niet heet worden tijdens het koken.

Ook sous-vide koken wordt steeds populairder en je leest hier waarom!

Gemaakt van natuurlijke mineralen

Fusiontec brengt de voordelen van RVS en gietijzer samen in een uniek product: zowel de pannen, als het speciale materiaal Fusiontec, worden door WMF zelf geproduceerd. Door de samensmelting van staal en natuurlijke mineralen is het materiaal extreem hard en glad. Het is bovendien krasbestendig en bestand tegen zuren, dit maakt de pannen heel duurzaam in gebruik. De pannen zijn de meest robuuste pannen uit de WMF-collectie en, niet onbelangrijk: je krijgt een garantie van 30 jaar. Dat noem je nog eens een pan voor het leven.

WMF FUSIONTEC Functional Black Cookware Set Mood

Tijdloos & stoer

Natuurlijk ga je voor kwaliteit, maar je wil óok dat je pannen er een beetje knap uitzien. Ook daarmee zit je met de FusionTec lijn wel goed. De zwarte pannen hebben een tijdloze, stoere uitstraling en passen perfect bij iedere woonstijl. Stop ze daarom vooral niet weg in je keukenkastje, maar geef ze een prominente plek in de keuken. Klaar om te koken!

De Fusiontec Mineral pannen van WMF zijn te koop bij verschillende verkooppunten, waaronder de Bijenkorf, fonQ & Bol.com.

Tekst: Robin Maaswinkel. ISM WMF

Fusiontec-pannen-WMF-delicious