smaakmaker

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Met liefde voor de natuur én voor dieren houden Jan en Maria Wanders van de Saanenhof al ruim 30 jaar geiten. De boerderij in de Parel van Brabant, Heeze, ligt midden in de natuur en staat bekend om een bijzondere delicatesse: rauwmelkse Heezer geitenkaas.

Hun geheim? Puur natuur en niets anders. De geiten worden gehouden volgens het seizoen. Dat houdt in dat ze bevallen in het voorjaar en dus melk geven op het moment dat er veel en vers voedsel is. Ze grazen in een natuurgebied en extra voer voor de geiten komt van eigen land. Als dat niet lekker biologisch is!

Op 1 oktober zal de Saanenhof Brabant vertegenwoordigen in de landelijke verkiezing van de Held van de Smaak. Deze verkiezing is onderdeel van de Week van de Smaak die plaatsvindt van 1 tot en met 9 oktober. In deze week is er landelijk aandacht voor gezonde en eerlijke voeding en worden er diverse activiteiten en proeverijen georganiseerd. Kijk voor meer informatie op: weekvandesmaak.nl