papabubble: als kind in een snoepwinkel

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Papabubble Snoepjes

Webredacteur Arjan: ‘Daar sta je dan… als 26-jarige met je neus tegen het raam van de snoepwinkel gedrukt, als een kind. Dat is precies wat snoep-lab Papabubble met je doet. Dagelijks worden de lekkerste artistieke snoepjes ín de winkel voor je gemaakt, bijzonder van vorm én met smaken als lavendel, lemongrass en bergamot! Maar hoe maken ze die snoepjes eigenlijk?’

Van suiker en kleurstof tot prachtig snoepje: middenin de winkels wordt er met liefde, passie en sterke armen (zwaar werk!) aan het snoep gewerkt en het resultaat is zowel oogstrelend als enorm lekker. In onderstaand filmpje zie je hoe de mannen en vrouwen van Papabubble te werk gaan:

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Wist je dat je zelfs je eigen snoepje kunt laten maken!? De felle kleurtjes en zoete geuren die je al halverwege de Haarlemmerstraat tegemoet komen, herinneren je aan een ambachtelijke snoepwinkel. En dat is nou precies wat Papabubble is! Al is het dan in een modern jasje.

Papabubble, Haarlemmerdijk 70 & Staalstraat 16, Amsterdam. papabubble.nl

 

TEKST ARJAN VAN RIJN & NADIA KHALEGHI