Oliebolliefhebbers opgelet: hier design je oliebollen

Als we door de stad lopen terwijl de blaadjes van de bomen vallen, hebben wij zin in maar één ding: een warme oliebol. En nee, daarvoor hoef je niet te wachten tot oud & nieuw! Ben jij ook een echte oliebollenliefhebber? Dan moét je naar de pop-up holymoliebol. 

Niet alleen versieren, maar helemaal zelf maken? Wij hebben een recept voor de perfecte oliebol.

Met eetbaar goud of roze chocolade?

Holymoliebol brengt de klassieke oliebol naar een next-level. Je kan bij deze pop-up in Amstelveen namelijk je eigen oliebollen versieren. Ga voor kitschy chique met eetbaar goud en een heleboel glitters of een regenboogbol met roze chocolade en smarties. De mogelijkheden zijn eindeloos. Één ding is zeker: jouw oliebol wordt #instagramworthy.

Dit bericht bekijken op Instagram

Why would you wear it if you can eat it? 🤩 #goudenoliebol

Een bericht gedeeld door Holymoliebol (@holymoliebol) op

Ook voor cheeselovers

Ben jij nou niet zo’n zoetekauw? Ook dan is Holymoliebol the place-to-be. Je kan namelijk niet weg zonder een van de hartige oliebollen te proberen. Zoals cheesy chorizo of de Old Amsterdambol met bosui. Of toch zoet: appel, cranberry & kaneel of choco salted caramel.

Zelf zo’n mooie oliebol designen?

Ben je overtuigd en kan je niet wachten om je tanden in je eigen oliebol te zetten? De pop-up vind je in Stadshart Amstelveen (Binnenhof 6B), maar wacht niet te lang! Holymoliebol is tot en met 7 januari 2020 geopend. Is Amstelveen te ver weg of regent het buiten? De heerlijke bollen zijn ook online te bestellen!

Bron: Holymoliebol. Beeld: iStock

oliebol istock - delicious