hét geheim voor thuis tafelen zoals in een restaurant: Lindenhoff

Van plan om dit jaar flink uit te pakken voor de feestdagen? Je diner valt of staat met de basis: ingrediënten van topkwaliteit. Maar met de jaarlijkse topdrukte in het vooruitzicht: wáár haal je die paarse bloemkool, gasconne kalfsoester of dat ene unieke, lekkere kaasje uit Italië vandaan?

Je gaat misschien langs de groothandel, slager of groenteboer, maar ook daar kun je niet altijd alles vinden wat je als thuiskok zoekt. En het moet ook maar net op voorraad zijn. Tip: ga shoppen bij Lindenhoff. Dat kan in Baambrugge (15 kilometer van Amsterdam), maar ook gewoon in de Lindenhoff-webshop.

Waarom is deze winkel zo bijzonder? Je kunt beter spreken van een boerderij. Hier komen de beste producten vandaan met een authentieke smaak. Al vier generaties wordt het bedrijf gerund door dezelfde familie. Je vindt er producten die rechtstreeks van de boerderij komen, maar ook uit diverse uithoeken van Europa. Alles voor het beste stukje vlees, vis, groenten, fruit, brood, bijzondere dranken of delicatessen.

Win-actie Lindenhoff

Ter ere van het vijftienjarige bestaan van delicious. vind je in het jubileum-nummer een win-actie met Lindenhoff. Maak kans op een box bomvol favorieten van Lindenhoff, zoals Simmentaler entrecote, tarwerogge desembrood van Stadsbakkerij As, radiccio di Treviso, paarse bloemkool, Nederlandse burrata, Poulet Noir boederijkip en meer!

Ontdek het hele assortiment op Lindenhoff.nl.