kookwinkels voor kerstcadeaus

Het perfecte kerstcadeau is soms lastig te vinden, daarom tippen wij je kookwinkels door heel Nederland, Van Amsterdam tot Groningen, waar voor elk thuiskok iets fijns te vinden is…

Dorstlust heeft fijne frisdrank, ook leuk als cadeau.

Bord aan tafel
Een mooi bord zorgt ervoor dat je gerecht er net wat meer uitspringt. Nog op zoek naar schitterde borden om te geven? Sinds november is Bord aan tafel de oplossing. Van hun eenvoudige witte borden met sierlijke en kleurrijke patronen van planten en bloemen wordt iedereen blij.

Bord aan tafel, Czaar Peterstraat 139D, Amsterdam

BakbarWinkel
Bij de Bakbarwinkel vind je alles om authentieke taart, cake en koekjes te bakken. Van pastelkleurige spatels en mengkommen tot Do-It-Yourself bakpakketten. Ook zijn er botermalletjes die schitterend op de ontbijttafel staan, eierscheider en suikerthermometers. Ook leuk: er wordt ook gebakken in de winkel, dus als je geluk hebt, proef je wat lekkers.

BakbarWinkel, Klarendalseweg 434, Arnhem

De Kookwinkel
Al ruim 28 jaar heeft de Kookwinkel de leukste keukenspullen. Op zolder maken ze unieke snijplanken van kopshout, waarop messen langer scherp blijven. Of kies een van de andere keukenschatten: een gietijzeren theepot, spirelli, bord met basilicumblad, aspergeschaal of een keukenschort.

De Kookwinkel, Sint Janstraat 26, Breda

Sjiek Kookpunt
Er gaat niets boven homemade! Bij Sjiek Kookpunt maken ze al hun producten zelf. Zoals fijne dressings, jam, kruidenazijn en kruidenolijfolie. Bijzonder zijn de wasabi- en truffelmayonaise. Of geef een Sjieke kookworkshop cadeau.

Sjiek Kookpunt, Hoogbrugstraat 15, Maastricht

Betsies Kookwinkel
Betsies is al 25 jaar het adres voor keukengadgets. Je vindt er fantastische messen, uien snijden wordt nóg makkelijker met de speciale uienbril en in hun grote pannencollectie is er voor elk wat wils.

Betsies Kookwinkel, Vismarkt 6, Utrecht

Brinkman’s Kookwinkel
Kies voor een crème bruléebrander, een Japanse mandoline om je groenten en fruit mee te snijden of een speciale kaasmessenset van Laquiole. Liever wat anders? Breng Brinkman’s een bezoekje en kies zelf!

Brinkman’s Kookwinkel, Vlugherstraat 66, Den Bosch

TEKST ROSA LEE SZARZYNSKI FOTOGRAFIE FACEBOOK BAKBARWINKEL

kookwinkels