go pure in wassenaar

Mathijs Vermeulen is zo ongeveer opgegroeid in natuurwinkel Go Pure. Zijn vader had een van de eerste in Wassenaar e.o. De kleine winkel is nu een perfecte blend tussen natuurwinkel en delicatessen, met een persoonlijke aandacht om u tegen te zeggen.

Dat is ook de kracht van dit soort winkels: het personeel kent de meeste producten en kan je precies uitleggen wat het is, hoe het smaakt en wat je ermee doet. In het midden staat een mooie, kleine koelvitrine met verse paddenstoelen: gele cantharellen, shiitake, pieds de mouton. Fijnproeverjams van het Franse Saveur: reine claude-, sinaasappel-gember- of kweeperenjam. Ook hier de muesli-mixen van Bakery on Main.

En prachtige specerijenmengsels van Herbaria, zoals rice perfume, een mengsel voor rijst en andere gerechten, met gomasio (sesammengsel), ui, amandelen, rozenblaadjes, lange peper en saffraan. Verse soep van De Oorsprong, walnootolie uit de Perigord en tortellini met eekhoorntjesbrood en een mooie, kleine selectie biologische wijn. Je vindt hier alles!

Go Pure | Johan de Witstraat 6a, Wassenaar | 070 511 18 20 | go-pure.nl

TEKST MERIJN TOL FOTOGRAFIE ERNIE ENKELAAR

 

Go Pure Wassenaar