de lievelingsadressen van de redactie in parijs


De Parijse adresjes van de redactie weergeven op een grotere kaart

Paris, Paris, wij zijn er allemaal dol op! Daarom dit keer een kaart vol Parijse favorieten van de delicieux.redactie. Plan je route door de lichtstad en grijp elke kans die je ziet om lekker te eten! Allons-y!

  • Huur je een appartement in Parijs? En heb je daar een mini-keuken? En wil je daar graag koken? Drie maal oui? Doe je boodschappen dan bij Bellota Bellota. Je koopt er geweldige pata negra en kruidige worsten.
  • Begin je struintocht door de Parijse rues bij Rose Bakery. Of je nu wilt ontbijten met eggs Benedict en een biologische smoothie of met een verrukkelijk gebakje en geurige Japanse thee, hier leg je de basis voor een dag vol indrukken.
  • Als je naar Parijs komt, ga je toch zeker geen hamburger eten? Wel als de hamburger zo goed en tasty is als de hamburger van Maison Mère. Het is niet voor niets dat ze daar wijd en zijd bekend mee staan!
  • Culinair redacteur Trudelies Schouten slaat La grande Epicérie nooit over. ‘Dat is voor mij een must, omdat er zoveel heerlijks is. Een waanzinnig assortiment kaas, verse groenten, vis… ja wat eigenlijk niet?’
  • Dehillerin is hét adres voor kookgrage types. Hier staan de geweldige koperen XXL pannen en madeleinevormpjes in houten stellingen opgestapeld. Het lijkt of er in het 200-jarig bestaan van dit magazijn, pardon winkel, nauwelijks iets is veranderd. Let ook op de winkeliers, dat bijzondere duo, zijn het broers denk je?