De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Bread & Delicious

Share on pinterest
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Bread & Delicious is de jongste lunchspot in Maastricht. Donderdag 3 juli gingen de deuren van het statige pand in de Maastrichtse Stationsstraat dan eindelijk open. Na een grondige verbouwing kun je er nu ontbijten en lunchen met ambachtelijk brood uit eigen oven – zuurdesem, wit en bruin, croissants, flûtes en specialiteiten als noten/vijgen. Op het brood aandacht voor eerlijke producten uit Maastricht en omgeving. Quiches en saucijzenbroodjes vullen de hartige kaart aan. Vlaaien, chocoladetaartjes, petit fours en appeltaarten zijn er voor de zoete trek. Achter al dit gaat een ideaal duo schuil. Kevin van Benthem is de ambachtelijke bakker van de twee, terwijl Robert Uphoff als meester-patissier jarenlang de toon zette in (inter)nationale topzaken.

Bread & Delicious is van dinsdag tot en met zaterdag open vanaf 8.00 uur en sluit om 18.00 uur. Zaterdag gaat de deur een uurtje eerder in het slot, 17.00 uur. Ook ’s zondags stoken ze de oven warm, van 9.00 tot 13.00 uur. Maandag gesloten.

Bread & Delicious
Stationsstraat 23
6221 BN Maastricht
tel. (043) 3253025
www.breadanddelicious.com