Bread & Delicious is de jongste lunchspot in Maastricht. Donderdag 3 juli gingen de deuren van het statige pand in de Maastrichtse Stationsstraat dan eindelijk open. Na een grondige verbouwing kun je er nu ontbijten en lunchen met ambachtelijk brood uit eigen oven – zuurdesem, wit en bruin, croissants, flûtes en specialiteiten als noten/vijgen. Op het brood aandacht voor eerlijke producten uit Maastricht en omgeving. Quiches en saucijzenbroodjes vullen de hartige kaart aan. Vlaaien, chocoladetaartjes, petit fours en appeltaarten zijn er voor de zoete trek. Achter al dit gaat een ideaal duo schuil. Kevin van Benthem is de ambachtelijke bakker van de twee, terwijl Robert Uphoff als meester-patissier jarenlang de toon zette in (inter)nationale topzaken.
Bread & Delicious is van dinsdag tot en met zaterdag open vanaf 8.00 uur en sluit om 18.00 uur. Zaterdag gaat de deur een uurtje eerder in het slot, 17.00 uur. Ook ’s zondags stoken ze de oven warm, van 9.00 tot 13.00 uur. Maandag gesloten.
Bread & Delicious
Stationsstraat 23
6221 BN Maastricht
tel. (043) 3253025
www.breadanddelicious.com