In het september-nummer van delicious. nemen we je mee van moestuin tot Mediterrane kust en van Pakistaanse stoof tot Italiaanse nazomergerechten. Inspiratie genoeg om je tafel de hele maand feestelijk te vullen.
Hoewel september steeds vaker zomers aandoet, hangt de nazomer al wel in de lucht.
Pamela Anderson kookt uit eigen tuin
We hebben een primeur: Pamela Anderson. Artdirector Manon volgt haar al jaren via Instagram en zag de indrukwekkende documentaire over de grote ommezwaai in haar leven. En nu deelt Pamela met liefde haar moestuinrecepten met alle delicious.lezers.
Vega luxe in Luxemburg
Heb je nog wat vakantiedagen over, reis dan – net als culi-redacteur Hester – af naar Luxemburg-stad. Een groene, relaxte en lekkere aanrader en fijn dichtbij. Of héél relaxt: blijf thuis en kook Hesters luxe Luxemburgse gerechten.


Simpel & snel doordeweeks
Comfortfood is altijd een goed idee, vindt culinair redacteur Hester. Op pagina 40 deelt ze haar favoriete snelle doordeweekse recepten die je buiten kunt eten om de vakantiesfeer nog even vast te houden.
Merijns Méditerranée
Geniet ook zeker van Merijns gékmakend lekkere tomatenvissalade waar ze inspiratie voor opdeed in Catalonië.
Persiana Easy
Pakistaans en Afghaans koken kan ook deze maand en is makkelijker dan je denkt, volg Sabrina Ghayour en serveer couscous met lamsbout of haar easy groentestoof.






Ottolenghi’s favoriet
Of maak de fatteh van Yotam Ottolenghi, dan zie je dat hij ook écht eenvoudige gerechten in zijn repertoire heeft.
Italiaans nazomeren
Hoewel september steeds vaker zomers aandoet, hangt de nazomer al wel in de lucht; en dat nazomeren doen wij graag op z’n Italiaans. Met vijgen, noten, pruimen en saffraan, dus maak snel die hazelnootrisotto.
India party
Op pagina 74 maak je van je etentje een feest met Indiase klassiekers: korma, pittige garnalen, dips, snacks en knapperige bites. Alles om gezellig met vrienden te delen.



Weekendmenu
Of volg culi-coördinator Liselore, zij shopt voor haar weekendmenu wortels, kip, stilton en fruit bij elkaar op de boerenmarkt.
Say cheesecake!
Voor de cheesecake-liefhebbers is pagina 102 een must. Van zacht en romig tot spannend en anders: probeer cheesecake met limoncello of een variant met kersen en kokos.





100% Janneke
Wil je alles dicht bij huis halen? Janneke Philippi gaat naar de boerderij in de buurt en bakt quiche met kaas, melk, kwark en eieren. Zo heerlijk in combi met snijbiet!
Shop het nummer hier!
En we hebben nog een tip voor je:
Gratis patisseriebijbel van Rutger van den Broek
Bak eclairs, tarte tatin & millefeuille met de Patisseriebijbel van Rutger van den Broek – nu gratis bij 4x delicious. voor € 34,99 (i.p.v. € 72,48). Met dit abonnement ben je gegarandeerd van de feestelijke kerstedities vol inspiratie voor jouw mooiste decembermenu’s. Lees meer!