Voorkeur: lactosevrij, vegan
aantal 4 | bijgerecht, brood | weekend, zomer | | lactosevrij, vegan
Altijd een hit: knapperige broodjes bestreken met knoflookolie. Geef het bij een uitgebreide mezze spread om samen te delen.
Ingrediënten
- 2 Turkse minibroden
- 6 el olijfolie
- 2 tenen knoflook
- 1 takje peterselie
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd het brood in repen en leg op de bakplaat. Doe de olijfolie in een schaaltje. Rasp of pers de knoflook boven de olie.
- Snijd de peterselie fijn en meng door de knoflookolie. Besprenkel het brood met de knoflookolie met peterselie. Bestrooi met zout naar smaak.
- Bak het brood in de voorverwarmde oven in 6-8 min. goudbruin en krokant. Serveer (lauw)warm of op kamertemperatuur.
Voedingswaarde
- calorieën: 250 kcal
- eiwit: 4 g
- vet: 16 g
- koolhydraten: 23 g
STUDIO PHILIPPI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
Bekijk ook: tafels vol mezze, 38 recepten om te mixen en matchen