Het november nummer staat volledig in het teken van de voorbereidingen op de feestdagen. Want waarom zouden we wachten? De voorpret begint nu al in het eerste kerstnummer van delicious.magazine!
Julie maakt een feestsalade met burrata-bubbels, kipgehaktballetjes en in het weekend kaasfondue-kroketjes. Nancy, onze hoofdredacteur, heeft de feestelijkste wijnen voor jou op een rijtje gezet. Hou je net als Janneke van kleine hapjes? Ze deelt een paar kleine, maar fijne recepten uit haar nieuwe boek.
Wat kun je in delicious.november verwachten?
Recepten van het Rotterdamse visrestaurant Pesca
De chef van restaurant Pesca kookt met oesters, coquilles, pulpo, schelpen en hele tarbot verrassende feestgerechten.
Het feestelijke gezinsmenu van Julie Teeken
Ook Julie pakt extra uit. Maak haar feestsalade, panlasagne en zeker haar kroketjes met perenchutney.
Merijn Tol neemt je mee naar café bubbels
Alles met bubbels in je glas: van mousserende thee tot cider, pet-nat uit Frankrijk en Japan tot brut de mer.
Chocolate showstoppers
Ervaar pure luxe dankzij deze fluweelzachte laagjestaart, cakes en bijzondere koekjes. Succes verzekerd.
Een voorproefje uit Janneke Philippi’s nieuwe boek ‘Canapé’
Samen met haar man Serge maakten Janneke een boek vol kleine, elegante gerechten voor lunch en diner. Franse en Italiaanse recepten met verfijnde, intense smaken.
Kip is niet te missen tijdens de feestdagen!
6 topideeën om van hele kip een holy feestmaal te maken. Op z’n Cubaans, gestoofd met rode curry of in de wontonsoep.
Een coupe maakt alles feestelijker!
Zin in een spectaculair voorgerecht? Serveer ceviche, tartaar, hartige hangop of gamba’s in kleurrijke coupes.
Lees hier alvast het recept van de hartige strudel met rode-uiencompote
Dit en nog heel veel meer in delicious.november!
Bestel het nummer hier: