Lente al dente! Krokant en knapperig, daar gaan we voor in de maand mei. De allerbeste bites in blader- en filodeeg, nieuwe crispy gerechten en heel veel meer. Wat kun je verwachten?
Als je de delicious.redactie vraagt om de lente in één woord samen te vatten, dan zeggen we: crispy. Alles is fris en nieuw in het voorjaar. Ook aan tafel hebben we zin in lentegroen.
Bestel het nummer hier! Of lees hieronder eerst meer.
Ultra-krokant dus
Als je KRAK hoort bij de eerste hap zit je goed! Proef de bite van knapperige kaaskoekjes, gepaneerde vis of biet en krokante groenten.
In de productie ‘De beste bites’ delen we krokante feesthapjes. Met blader- en/of filodeeg bak jij onweerstaanbaar lekkere pasteitjes vol garnalen en kip.
Ook onze Julie Teeken kookt met een krokant randje: van aspergesalade tot plaattaart, kabeljauw en quinoa-burgers. En voor het weekend een heerlijk oosters menu.
Kook zo Grieks als Georgina Hayden
Dat wil zeggen mét plezier, eenvoudig en super comfortfood volgens haar Grieks-Cypriotische roots.
Vier het voorjaar voordelig
Zonder te bezuinigen op smaak uiteraard! Maak curry, makreel, taco’s of onze simpele maar verrukkelijke spaghetti.
Deel maar uit! We bakken retro zoet
Wat denk je van homemade gemberkoekjes, bananenbrood, fancy cakejes en crumble-repen?
Ga mee met chef Emily naar de kust van Cornwall
Zij laat je zien hoe ze asperges, coquilles en blauwe-kaastaart maakt om mee naar buiten te nemen. Plus een vanilletoetje en madeleines.
En volg het repertoire van Alice Hart en eet groentegerechten vol uitgesproken smaken
Of kook Merijns fattoush, haar ruige versie van de friszure salade met sumak en granaatappelmelasse.
Verder vind je in het magazine weer talloze tips, hotspots en een interview met een inspirerende culi. Mag jij raden wie dat dit krokante nummer is…