De oven draait overuren en de kaarsen staan op tafel: het is (bijna) november! Een periode om lekker op te warmen voor kerst. Laat je inspireren en probeer nieuwe recepten uit. Je kunt immers niet vroeg genoeg beginnen.
Wat kun je verwachten van delicious.november?
1. We gaan borrelen à la Yvette van Boven
Een stoere feestborrel die iedereen verrast. Dat kan jij ook!
2. Deze feestdagen zit je gebakken met makkelijke recepten voor een grote groep van de bakplaat
Kwestie van je bakplaat vullen en de oven aanzetten.
3. Zo feestelijk is pasta
Ook met pasta kun je de meest chique en onweerstaanbare feestgerechten maken. Van open saffraanlasagne tot roze agnolotti met ui, biet en wijn.
4. Janneke kookt kerstklassiekers met een twist
Janneke laat kalkoen en truffel links liggen en kiest parelhoen en paddenstoel. Bonus: een retromenu mét garnalencocktail.
5. Rutger bakt hartige madeleines, soesjes en brioche
Madeleines met spek en walnoten, anyone?
6. Magische desserts uit de oven of een wolk meringue
Welke meringue je ook kiest – van mokkabombe tot en met passiefruit – hier maak je je gasten gegarandeerd gelukkig mee. Of maak een van de desserts uit de oven. Je serveert ze warm, met een saus die eruit loopt. Lekker!
7. Verder héél veel lekkers van Donna Hay, een Aziatische feestmaaltijd van foodstylist Oscar de Lint en simpele gerechten met een chique finishing touch
Vertrouw maar op Donna Hay als je gerechten wil waar we allemaal gek op zijn. Van wontons tot chocoladesoufflé.
8. Plus alles wat je wil weten over feestkoken zonder stress
De planning, de tips.
Waar wacht je op? Bestel het nummer hier!