Check in bij Hotel delicious. voor al je kerstinspiratie. Van cocktailbar tot homemade à la carte-menu en van schuif-maar-aan-feestbuffet tot roomservice voor twee.
Iedereen is welkom om aan te schuiven bij dit extra dikke, luxe en lekkere delicious.kerstnummer!
Bestel het nummer hier (of shop ‘m in de winkel):
Wat kun je verwachten?
1. Geniet van de lekkerste maand van het jaar! We delen in totaal 80 recepten met je
Zo vier je kerst extra lekker en mooi. Met 80 recepten zit er sowieso íets bij naar jouw smaak voor jouw kerstdiner of ander feestje.
2. Chef Eduardo Scardua deelt een klassiek vijfgangendiner
Wereldreiziger Eduardo Scardua is chefkok bij Plantage Rococo en stelde het ultieme klassieke kerstdiner met een twist samen. Van parelhoen tot tiramisu: dit wil je thuis ook.
3. Waarschijnlijk het beste excuus: Rutger bakt Paris-Brest
Maak Rutgers droomdessert! Mooi meegenomen: voor zijn versie met mandarijn-roomkaascreme, stoofpeer en bramenglazuur sta je niet uren in de keuken.
nr. 4 nr. 5 nr. 5
4. Als je liever voor makkelijk én feestelijk gaat, dan heeft Janneke 16(!) recepten voor je
Janneke Philippi weet wat we willen: feesteten zonder gedoe, zoals gelakte balsamicozalm of pappardelle met portobelloragù. Of doe jezelf – en de kinderen – een groot plezier en zet haar menu vol hapjes op tafel.
5. Hou je van wereldse smaken, kies dan het multiculti schuif-maar-aan-diner
Alle windstreken doen mee aan dit heerlijke multiculti-feestmenu. Van ceviche met korianderzaad & avocado tot tandoori-kipspiesjes: aan jouw tafel is plek voor iedereen.
6. Je pakt iedereen in met een zelfgemaakte cocktail
De bar is altijd open want jij shaket de lekkerste cocktails gewoon zelf: van orange saffron sling tot bloody pomegranata. Nóg lekkerder met onze matching borrelhapjes.
7. Trifle, trifle, TRIFLE!
Moeten we nog meer zeggen? Als je op zoek was naar een spectaculaire finale voor je kerstdiner, zoek dan niet verder. Deze drie vol-romige Engelse desserts zijn net zo lekker als mooi en dus vanaf dit jaar je familiefavoriet.
nr. 6 nr. 10 nr. 9
8. Mocht je altijd al een keer iets met véél zout of een zoutkorst willen maken, dit is hét moment
We zijn er dol op, maar geven het zelden de hoofdrol: zout! Deze maand doen we dat wél en maken we ingelegde zalm en krokant gezouten buikspek. In totaal hebben we zes zoute gerechten voor je.
9. Geur speelt ook een grote rol in het koken, en daar hebben we aan gedacht
Kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en kardemom geven een instant kerstgevoel. Bak rum-rozijnenbroodjes, pecan maple latte en meer.
10. Even een pauze van het feestgedruis? We hebben comfortfood voor je!
Regel je eigen roomservice en maak het allerlekkerste comfortfood dat er is. Van vega pizza tot cheeseburger. Doe alsof je thuis bent!
11. Mocht je het dan nóg niet gevonden hebben, dan biedt ons mix & match-menu sowieso soelaas
Het delicious XL-feestmenu? Van walnoten-peperpaté tot makreel met hibiscus: kies uit de 16 recepten tot je jouw ideale menu hebt. En serveer het aan de mooiste (kerst)tafel.
nr. 7 nr. 11
12. Verder delen we de beste kookboeken, wijn-spijssuggesties en nieuwe producten.
En Dosia leert je alles over dé perfecte kerstkalkoen maken en feestelijke vegan jus.
Precies, wat ons betreft is dit weer dé klapper van het jaar. Haal hem direct in huis!