3x frisse drankjes voor bij de paasbrunch

Bij een geweldige paasbrunch hoort natuurlijk ook een lekker drankje. Ga voor één van deze drie drankjes; stuk voor stuk lekker fris en ze zien er óók nog eens prachtig uit. 

De drankjes zijn allemaal alcoholvrij, maar je kunt natuurlijk ook voor één van deze cocktails gaan. Het is maar waar je aan toe bent!

karnejus met verse munt
Voor een lekker fris paasontbijt kun je ons wakker maken. Daarom vroegen wij vorig jaar aan Villa Augustus (een droom voor Foodies is) een aantal recepten. Zij kwamen o.a. met deze frisse karnejus. Lekker bij een aardappelsalade met raapstelen of een homemade croque monsieur.
naar recept
Karnejus verse munt delicious
verfrissend drankje: komkommer-cranberrybruiswater
Dit lekkere frisse drankje is een ideale dorstlesser. Snel gemaakt en een paar uur later te serveren. Het is ook mogelijk om gezoet cranberrysap te gebruiken.
komkommer cranberry bruiswater delicious
rosemary’s pear
Rosemary's pear is een mocktail (cocktail zonder alcohol) met zoet perensap en een frisse, licht bittere twist van bitterlemon. De finishing touch is het takje verse rozemarijn dat heerlijk geurt en waardoor elk slokje naar meer smaakt!Nog een feestelijke cocktail proberen? wat dacht je van een French 75 met champagne!
naar recept
rosemarys-pear-mocktail-delicious
rosemarys-pear-mocktail-delicious